Verzenden & Retourneren

Levertijd & verzendkosten

De verzending is bij StyleLies altijd gratis! Je ontvangt een track & trace om je bestelling te volgen. 

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een e-mail met daarin de orderbevestiging. Zodra jouw pakketje wordt gescand in het sorteercentrum van de vervoerder, ontvang je een e-mail met hierin jouw Track & Trace-code.

Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur worden besteld, worden dezelfde dag verzonden! (met uitzondering van het weekend en Nationale feestdagen). 

De levering zal de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling retour sturen. Meld je retour bij ons aan door een mailtje te sturen naar: info@stylelies.nl of stuur een berichtje naar 0623395025. Het pakket kan, op eigen kosten, naar het volgende adres geretourneerd worden:
StyleLies
Nijebuorren 4
9281 LZ Harkema

De retourvoorwaarden

  • Na ontvangst heeft u 14 dagen om de item(s) te retourneren. 
  • Het te retourneren item dient ongedragen te zijn
  • Het te retourneren item moet voorzien zijn van het aangehechte label en verpakt zijn in de originele verpakking
  • Het te retourneren item bevat geen gebruikssporen
  • Sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de originele plastic verpakking nog intact is.
  • Vermeld bij een retourzending altijd het ordernummer en de naam. 

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het geretourneerde item niet verwerken en de terugbetaling zal niet in gang gezet worden. Als je het geretourneerde item weer terug wilt ontvangen, dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Terugbetaling

Via de Track & Track-code kun je volgen of jouw retourzending is aangekomen. Na ontvangst van een retourzending wordt binnen 2 dagen jouw retourzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking gezet worden.